* ・゚✧♡ Empower your Universe ♡✧・゚ *

Lemurisch Kristal - DEVA LOVES

Lemurisch Kristal

Uniek en Betoverend Lemurisch Kristal - Een Toegangspoort tot Spirituele Verbinding 

De betekenis en symboliek van Lemurisch kristal

Lemurisch kristal staat bekend om zijn diepe spirituele betekenis en symboliek. Het wordt geassocieerd met de oude beschaving van Lemurië, een mystieke plek vol wijsheid en harmonie. Deze kristallen worden vaak gevonden in Brazilië en hebben unieke kenmerken die hen onderscheiden van andere kristallen.

Wat Lemurisch kristal zo bijzonder maakt, zijn de insluitsels en lijnen die bekend staan als "Lemurische zaadlijnen" of "Lemurische streepcodes". Deze lijnen worden gezien als boodschappen van de oude Lemurianen, die hun kennis en wijsheid in de kristallen hebben opgeslagen. Het wordt gezegd dat deze kristallen dienen als een brug tussen het fysieke en spirituele rijk, en ze kunnen helpen bij het ontwaken van je spirituele vermogens.

Daarnaast staat Lemurisch kristal ook bekend om zijn zuiverende en beschermende eigenschappen. Het kan negatieve energieën transformeren en een aura van positiviteit om je heen creëren. Het kan ook helpen bij het balanceren van je chakra's en het openen van je intuïtie. Door het dragen van een Lemurische kristallen hanger kun je jezelf verbinden met de hogere rijken en diepe spirituele inzichten verkrijgen.

De spirituele eigenschappen van Lemurisch kristal

Lemurisch kristal heeft een breed scala aan spirituele eigenschappen die je kunnen helpen bij je spirituele groei en ontwikkeling. Hier zijn enkele van de belangrijkste spirituele eigenschappen van Lemurisch kristal:

 1. Verbinding met het spirituele rijk: Door het werken met of dragen van Lemurische kristallen kun je gemakkelijker contact maken met het spirituele rijk. Het opent de deur naar diepgaande spirituele ervaringen en kan je helpen verbinding te maken met je spirituele gidsen en hogere zelf.
 2. Ontwaken van spirituele vermogens: Lemurisch kristal kan helpen bij het ontwaken en versterken van je spirituele vermogens, zoals intuïtie, helderziendheid en helende gaven. Het kan je ondersteunen bij het ontwikkelen van je spirituele gaven en het vertrouwen in je eigen intuïtie vergroten.
 3. Balans en harmonie: Deze kristallen hebben een harmoniserend effect op je energieveld en kunnen helpen bij het balanceren van je chakra's. Ze kunnen negatieve energieën transformeren en een gevoel van innerlijke vrede en balans bevorderen.
 4. Bescherming: Lemurisch kristal staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Het kan je beschermen tegen negatieve energieën en entiteiten, en een aura van bescherming om je heen creëren.

Door het dragen van onze Lemurische kristallen hanger kun je profiteren van al deze spirituele eigenschappen en je spirituele reis verrijken.

Hoe gebruik je de Lemurische kristal hanger voor spirituele verbinding

Lemurisch kristal kan op verschillende manieren worden gebruikt om spirituele verbinding te versterken. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Meditatie: Draag de hanger tijdens je meditatiesessies om je te helpen een diepere verbinding te maken met je spirituele zelf. Houd de hanger in je handen of leg hem op je hartchakra om de energie te voelen stromen.
 2. Intentie instellen: Voordat je de hanger draagt, kun je een intentie instellen om je spirituele verbinding te versterken. Visualiseer de energie van het Lemurische kristal dat je helpt je intuïtie te vergroten en spirituele inzichten te ontvangen.
 3. Chakra-balancering: Plaats de hanger op het betreffende chakra om de energie te balanceren en blokkades op te lossen. Bijvoorbeeld, leg de hanger op je derde oog om je intuïtie te vergroten, of op je hartchakra om liefde en compassie te bevorderen.
 4. Droomwerk: Leg de hanger onder je kussen voordat je gaat slapen om je droomwerk te versterken. Het Lemurische kristal kan je helpen heldere dromen te ervaren en boodschappen uit het spirituele rijk te ontvangen.

  Experimenteer en ontdek welke manieren het beste voor jou werken. Het belangrijkste is om een intentie te stellen en open te staan voor de energie van het Lemurische kristal. Het bovenstaande kan natuurlijk ook met een los kristal worden uitgevoerd.

  Het kiezen van het juiste Lemurische kristal voor jou

  Bij het kiezen van een Lemurisch kristal, of voor ek ander kristal, is het belangrijk om je intuïtie te volgen en te kijken welk sieraad of kristal je het meeste aanspreekt. Elk kristal heeft zijn eigen unieke energie en eigenschappen, dus het is belangrijk om te voelen welke resonantie het beste bij je past.

  Je kunt ook rekening houden met de kleur en vorm van het kristal of sieraad. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis en kan verschillende aspecten van je spirituele groei ondersteunen. Bijvoorbeeld, een helder kristal kan helpen bij helderziendheid en intuïtie, terwijl een roze kristal kan helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van liefde en compassie.

  Daarnaast kun je ook letten op de insluitsels en lijnen in het kristal. Sommige mensen voelen een sterke resonantie met bepaalde insluitsels en vinden ze visueel aantrekkelijk. Luister naar je innerlijke stem en kies de hanger die je het meest aanspreekt.

  Hoe te zorgen voor een Lemurisch kristal

  Om goed voor je Lemurische kristallen te zorgen, kun je deze regelmatig reinigen en opladen. Je kunt het kristal of de hanger reinigen door hem onder stromend water te houden of hem in een kom met zout water te leggen. Laad de hanger op door hem in het zonlicht of maanlicht te plaatsen, of door hem naast een bergkristal te leggen.

  Het is ook belangrijk om je intuïtie te volgen bij het verzorgen van je kristallen. Als je het gevoel hebt dat het kristal extra zorg of aandacht nodig heeft, luister dan naar je innerlijke stem en handel dienovereenkomstig.

  Alternatieve gebruiken van Lemurisch kristal in spirituele praktijken

  Naast het dragen van een Lemurische kristallen hanger zijn er ook andere manieren om Lemurische kristallen te gebruiken in spirituele praktijken. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Meditatie: Plaats een Lemurisch kristal voor je tijdens je meditatiesessie om de energie te versterken en je te helpen dieper in meditatie te gaan.
  2. Energetische reiniging: Gebruik een Lemurisch kristal om je energieveld en ruimtes te reinigen. Strijk het kristal voorzichtig over je aura of plaats het op plekken in je huis die extra reiniging nodig hebben.
  3. Kristalraster: Maak een kristalraster met Lemurische kristallen om een specifieke intentie te versterken. Plaats de kristallen in een geometrisch patroon en visualiseer de energie die versterkt wordt.
  4. Spirituele genezing: Gebruik Lemurisch kristal tijdens spirituele genezingssessies om de helende energie te versterken. Plaats het kristal op plekken die extra heling nodig hebben of gebruik het om energiekanalen te openen.

   Deze alternatieve gebruiken bieden verschillende manieren om de energie van Lemurisch kristal te integreren in je spirituele praktijk.

   Verhalen en legendes over de oorsprong van Lemurische kristallen

   Lemurische kristallen hebben een rijke geschiedenis en er zijn verschillende verhalen en legendes over hun oorsprong. Een van de meest populaire legendes is dat Lemurische kristallen afkomstig zijn van de verloren beschaving van Lemurië, een mystieke plek vol wijsheid en harmonie. Het wordt gezegd dat de Lemurianen hun kennis en wijsheid in de kristallen hebben opgeslagen, om deze te bewaren voor toekomstige generaties.

   Volgens de legende werden de Lemurische kristallen door de aarde naar de oppervlakte gebracht om de mensheid te helpen bij haar spirituele ontwaking. Ze werden gevonden in de bergen van Brazilië en verspreidden zich over de hele wereld. Mensen die resoneren met de energie van Lemurische kristallen kunnen een diepe verbinding voelen met de oude Lemurianen en hun wijsheid.

   Hoewel de legendes misschien alleen maar verhalen zijn, dragen Lemurische kristallen een unieke energie en symboliek die resoneren met veel mensen over de hele wereld.

   Tot slot: De kracht en magie van Lemurisch kristal

   Onze Lemurische kristallen hangers zijn meer dan alleen sieraden - ze zijn een poort naar diepgaande spirituele verbinding. Deze betoverende hangers dragen de energie van de oude beschaving van Lemurië en kunnen je helpen bij je spirituele groei en ontwikkeling.

   De spirituele eigenschappen van Lemurische kristallen, zoals verbinding met het spirituele rijk, ontwaken van spirituele vermogens en balans en harmonie, maken ze tot een waardevol instrument op je spirituele reis.

   Bij het kiezen van een Lemurische kristallen hanger is het belangrijk om je intuïtie te volgen en te kiezen welke resonantie het beste bij je past. Zorg ook goed voor je Lemurische kristallen hanger door regelmatig reinigen en opladen.

   Of je nu een ervaren spirituele beoefenaar bent of net begint aan je spirituele reis, een Lemurische kristallen hanger kan je helpen bij het versterken van je spirituele verbinding en het verkrijgen van diepgaande inzichten en ervaringen.

   Kom en ontdek de magie van Lemurische kristallen hangers en open de deur naar spirituele verbinding. verbinding en het verkrijgen van diepgaande inzichten en ervaringen.

   Kom en ontdek de magie van Lemurische kristallen hangers en open de deur naar spirituele verbinding.

   Vorige post