Brand Story

Unieke en betekenisvolle sieraden

DEVA LOVES is een betekenisvolle sieradenwebshop, voor iedereen die op zoek is naar unieke of spirituele betekenisvolle sieraden. Wij willen jou laten zien wat de wereld te bieden heeft op het gebied van prachtige sieraden, die zijn gemaakt met respect en goede intentie en die resoneren met jouw energie en persoonlijkheid.

Onze collectie bestaat uit internationaal gerenommeerde merken die nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Deva Loves biedt jou unieke en versterkende sieraden,die passen bij jouw lifestyle en modebeeld en die zorgen dat jij in je kracht staat. Deva Loves onderscheidt zich van de reguliere sieradenwebshops, waarin het aanbod van sieraden veel op elkaar lijkt en waarbij vaak een diepere betekenis ontbreekt.

Innerlijke en uiterlijke schoonheid

Alle sieraden in de collectie van DEVA LOVES zijn ontworpen om jou te inspireren en ondersteunen in jouw persoonlijke groei en kracht en zijn geselecteerd om zowel jouw innerlijke als jouw uiterlijke schoonheid te versterken. Onze merken worden zorgvuldig geselecteerd op basis van authenticiteit en kwaliteit. Onze designers selecteren wij op basis van hun passie voor het maken van unieke en betekenisvolle sieraden.

Ethiek en duurzaamheid

Bij DEVA LOVES houden we van pure producten en van pure mensen - dat begint bij de makers en zien we graag terug bij de dragers van de sieraden. De inspirerende ontwerpers hebben liefde voor hun vak en werken altijd met de hoogste ethische standaard. Veel van onze merken zijn opgericht door vrouwelijke ondernemers. En de sieraden worden gemaakt in ateliers waar mensen een eerlijk en leefbaar loon ontvangen en onder goede omstandigheden werken. Daarnaast doneren veel van onze merken aan goede doelen of hebben ze hun eigen foundations. #givingback

Een eigen stijl met DEVA LOVES

Onze sieraden hebben een eigen stijl en karakter, zijn bijzonder mooi gemaakt en makkelijk te combineren met fashion items. Wij geloven dat je met onze sieraden je eigen stijl juist krachtiger kunt uitdrukken. 

Ontdek DEVA LOVES…

Ontdek de kracht van DEVA LOVES. Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw perfecte sieraad.

 

x🤍x