* ・゚✧♡ Empower your Universe ♡✧・゚ *

The DEVA LOVES story

In de essentie van alles schuilt energie: trilling, frequentie, vibratie, materie in elke denkbare vorm en dimensie.

Stenen en mineralen, in hun oorspronkelijke, pure oervorm, zijn het resultaat van het spel der elementen – vuur, water, lucht en aarde – en manifesteren zich in hun onvoorspelbare ruwheid, kracht en schoonheid. In deze oervorm schuilt niet alleen deze oorspronkelijke schoonheid, maar ook de intrinsieke energetische kracht. Elk element, van steen tot metaal, draagt zijn unieke energie en vorm.

Deze miljoenen jaren oude stenen, kristallen en mineralen zijn gevormd door trillingen en frequenties, ouder dan de mensheid zelf, en vertegenwoordigen de essentie van 'oerenergie'.

Verhalen en inspiratie vinden hun oorsprong in deze eeuwenoude bron. Er is geen absolute waarheid of voorgeschreven theorie over de waarden en eigenschappen die aan deze elementen kunnen worden toegeschreven; het is een persoonlijke beleving. Deze stenen dienen als inspiratiebron en kracht, waarbij de mate van gevoeligheid en openheid bepalen hoe intens deze ervaring wordt.

Symboliek, vormgeving, en sieraden voegen een extra dimensie toe aan deze fascinerende wereld. Hoewel ik gefascineerd ben door de werking hiervan, benader ik dit met nuchterheid. Het sturen van je eigen levensrichting staat centraal. Het aanvoelen van energie uit stenen en kristallen zie ik als gidsen op je levenspad, of dit nu plaatsvindt via een ruwe oervorm of een sieraad dat symboliek en vorm benadrukt. De totale energie bepaalt de waarde en uitwerking voor elk individu.

De diversiteit van interpretaties boeit mij mateloos en vormt de basis van mijn missie en Deva Loves.

MISSIE
Met zorgvuldig samengestelde collecties van stenen, kristallen, en sieraden streef ik ernaar een geheel te creëren waarin eenieder die dat wil, energie, kracht en inspiratie kan vinden. Zo kan iedereen zijn eigen betekenis en waarde aan deze prachtige creaties toekennen.

profiel foto van marcha hüskes

DEVA LOVES by Marcha Hüskes

Ruim twintig jaar werkte Marcha Hüskes als modeontwerper met haar eigen label. Haar collecties werden verkocht in luxe boutiques wereldwijd.

De veranderende mentaliteit en de zorgelijke kenmerken van de modeindustrie waren aanleiding voor een drastische verandering, en te kiezen voor haar andere grote passie en liefde voor sieraden, stenen en kristallen.

Een inspirerende zoektocht naar getalenteerde en bezielde ontwerpers van bijzondere en betekenisvolle sieraden volgde. DEVA LOVES werd het nieuwe doel. Een 'destination' met een zeer gewogen collectie van sieraden vervaardigd uit natuurlijke aardse materialen met helende werking en symbolische waarden.

Een logisch vervolg op de sieraden was de adembenemde wereld van stenen en kristallen. Stap voor stap wordt een prachtige collectie opgebouwd om ons te inspireren, te doen verwonderen en te ondersteunen.

Natuurlijk, authenticiteit en kwaliteit vormen de kernwoorden en basis waarmee Deva Loves zich richt op de zelfbewuste persoon met een eigen identiteit en gevoel voor spiritualiteit, harmonie en schoonheid.