Our Story

Unieke en betekenisvolle sieraden

DEVA LOVES is een betekenisvolle sieraden-webshop, opgericht voor iedereen die op zoek is naar unieke of spirituele betekenisvolle sieraden. Wij willen jou, onze muse, laten zien wat de wereld te bieden heeft op het gebied van prachtige sieraden, gemaakt met respect en intentie, die resoneren met jouw energie en persoonlijkheid.

In Nederland lijkt het aanbod van sieraden veel op elkaar en ontbreekt vaak een diepere betekenis, waardoor het moeilijk is om je te onderscheiden en een eigen identiteit te creëren. Onze collectie bestaat uit internationaal gerenommeerde merken die nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Wij willen juist unieke en versterkende sieraden aanbieden, zodat jij in jouw kracht staat en accessoires kunt kiezen die passen bij jouw lifestyle en modebeeld.

Innerlijke en uiterlijke schoonheid

Onze sieraden zijn ontworpen om jou te inspireren en te ondersteunen in jouw persoonlijke groei en kracht. Wij vinden het belangrijk om zowel de innerlijke als uiterlijke schoonheid te versterken met onze collectie.

Ethiek en duurzaamheid

Bij DEVA LOVES houden we van echte mensen - zowel de dragers als de makers van onze prachtige sieraden. De inspirerende ontwerpers hebben liefde voor hun vak en werken altijd met de hoogste ethische standaard. Veel van onze merken zijn opgericht door vrouwelijke ondernemers en de sieraden worden gemaakt in ateliers waar mensen een eerlijk en leefbaar loon ontvangen en onder goede omstandigheden werken. Daarnaast doneren veel van onze merken aan goede doelen of hebben ze hun eigen foundations. #givingback

Een eigen stijl met DEVA LOVES

Onze sieraden hebben een eigen stijl en karakter, zijn bijzonder mooi gemaakt en makkelijk te combineren met fashion items. Wij geloven dat je met onze sieraden juist krachtiger je eigen stijl tot uitdrukking kunt brengen.

Ontdek DEVA LOVES…

Onze merken en designers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van authenticiteit en kwaliteit en hun passie voor het maken van unieke  betekenisvolle sieraden. Wij zijn trots om deze bijzondere collectie aan te kunnen bieden aan onze klanten. Ontdek de wereld van DEVA LOVES; wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw perfecte sieraad.

 

x🤍x