OUR MANTRA

INTUITION ~ INSPIRATION ~ CREATIVITY ~ BEAUTY ~ LOVE ~ EMPOWERMENT

Marcha

 

Gedurende twintig jaar leidde ik mijn eigen modelabel en het was een fantastische, leerzame en inspirerende internationale periode. Echter, de zorgelijke kenmerken van de mode-industrie, zoals massaproductie, uitbuiting en vervuiling, maakten dat ik niet langer deel wilde uitmaken van deze branche. In plaats daarvan besloot ik mijn passie en liefde voor mooie, kwalitatieve producten te delen en op zoek te gaan naar echte pareltjes tussen het werk van getalenteerde sieraden designers. Mijn oog voor authenticiteit en kwaliteit zijn de rode draad voor het vinden van prachtige producten om aan onze collectie toe te voegen. 

Met DEVA LOVES wil ik een merk neerzetten dat jou 'empowered'; jij als sterk en stoer mens bent mijn muze en inspiratie voor de sieradencollectie. Jij verdient namelijk meer dan een modetrend en onbezielde kwaliteit. Daarbij vind ik het belangrijk om zelfvertrouwen, persoonlijke groei en kracht te stimuleren met designs die zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid benadrukken. DEVA LOVES helpt om jouw identiteit, individualiteit en persoonlijkheid te versterken met de mooiste unieke sieraden.

Maar dat is niet alles. Ik wil ook de kracht van symboliek en spiritualiteit delen, en dat kan het beste met sieraden. Het dragen van sieraden is namelijk niet alleen een modeaccessoire of versiersel. Het kan ook een symbolische en helende betekenis hebben. Het gebruik van natuurlijke materialen en stenen met geneeskrachtige eigenschappen is iets waar ik in geloof en wat ik wil uitdragen. Het mooie is dat dit alles door de natuur beschikbaar wordt gesteld, wat een groot contrast is met de chemische en vervuilende processen die worden gebruikt in de textielindustrie.

Ben jij op zoek naar unieke sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook een betekenisvolle symboliek hebben? Bekijk dan hier onze prachtige collectie. Laat ons jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid versterken en jouw kracht en zelfvertrouwen stimuleren. Ontdek nu jouw favoriete sieraad en vier samen met ons de kracht van empowerment, symboliek en de natuur.

Liefs, Marcha

SO DE-LIGHTED YOU'VE FOUND US

Receive 10% OFF your first order

Join our list for energy infused inspiration curated for the mind, body and soul, exclusive offers + more