* ・゚✧♡ Empower your Universe ♡✧・゚ *

Ontdek de Magie van Fosfosideriet, Groene Maansteen, Groene Opaal, Silicium en Diaspore - DEVA LOVES

Ontdek de Magie van Fosfosideriet, Groene Maansteen, Groene Opaal, Silicium en Diaspore

Welkom in onze betoverende wereld van sieraden, waar schoonheid en betekenis samenkomen.

Bijzondere hangers zijn zojuist binnengekomen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en helende krachten. In deze blog vertel ik je over de eigenschappen van fosfosideriet, groene maansteen, groene opaal, silicium en diaspore. Laat je inspireren en ontdek welke steen jouw wensen en behoeften kan vervullen.

green moonstone hanger

GROENE MAANSTEEN. DE INTUTIEVE GIDS

Groene maansteen, een betoverende edelsteen met een mystieke uitstraling, heeft een unieke reeks eigenschappen die het bijzonder maken. Deze prachtige steen wordt gewaardeerd om zijn kalmerende energie en wordt geassocieerd met vruchtbaarheid, intuïtie en emotioneel evenwicht. Laten we dieper ingaan op de eigenschappen van groene maansteen en ontdekken of het een zeldzame steen is.

Emotioneel evenwicht. 
Groene maansteen staat bekend om zijn vermogen om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het kalmeert gevoelens van angst, stress en spanning en helpt bij het loslaten van negatieve emoties. Het stimuleert een gevoel van innerlijke vrede en harmonie, waardoor je in staat bent om met meer helderheid en sereniteit te reageren op uitdagende situaties.

Vruchtbaarheid. Al eeuwenlang wordt groene maansteen geassocieerd met vruchtbaarheid. Het wordt gezien als een krachtige steen voor vrouwen, die helpt bij het in balans brengen van de hormonen en het bevorderen van een gezonde menstruatiecyclus. Groene maansteen wordt ook beschouwd als een steen die ondersteuning biedt bij zwangerschap en het vergroten van de kans op een succesvolle conceptie.

Intuïtie en spirituele groei. Groene maansteen wordt vaak gezien als een steen van intuïtie en spirituele groei. Het opent de deur naar diepere wijsheid en verbinding met het hogere zelf. Het stimuleert heldere inzichten, versterkt de intuïtie en helpt bij het nemen van beslissingen op basis van innerlijke leiding. Groene maansteen kan dienen als een krachtig instrument bij meditatie en spirituele praktijken.

Zeldzaam? Hoewel maansteen in het algemeen vrij veel voorkomt, kan groene maansteen wat zeldzamer zijn dan andere varianten. De vraag naar groene maansteen is de afgelopen jaren toegenomen, wat heeft bijgedragen aan de grotere bekendheid en populariteit ervan. Hoewel het mogelijk is om groene maansteen te vinden, is het belangrijk om op de kwaliteit en herkomst te letten. Een hoogwaardige groene maansteen met een intense groene kleur en een mooie schittering kan als waardevol worden beschouwd.

Bekijk hier de Groene Maansteen hanger in onze shop.

 

ruwe sultaniet aan hanger
DIASPORE. VREUGDE EN OPTIMISME
Diaspore (ook wel Zultaniet) is een steen vol vreugde en optimisme. Het stimuleert creativiteit en helpt je om vol vreugde en passie in het leven te staan. Als je behoefte hebt aan een boost van positieve energie en een hernieuwd gevoel van optimisme, is diaspore de steen voor jou.

Kleurverandering. 
Een van de meest opvallende eigenschappen van diaspore is de kleurverandering die het vertoont. Onder invloed van verschillende lichtbronnen kan diaspore van een delicate groene tint transformeren naar een warme, rozige gloed. Dit zie je met name bij de geslepen variant. 

Spirituele betekenis. Diaspore wordt geassocieerd met spirituele groei en transformatie. Het wordt beschouwd als een steen van verandering en helpt bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen. Diaspore kan ondersteuning bieden bij het bereiken van emotioneel evenwicht en het bevorderen van positieve veranderingen in het leven.

Diaspore wordt over het algemeen als zeldzaam beschouwd. De belangrijkste vindplaats van diaspore bevindt zich in Turkije, met name in de regio rondom de berg Erenkoy. Hoewel er ook diaspore-voorraden zijn in andere landen, zoals Rusland en Brazilië, staat de Turkse diaspore bekend om zijn superieure kwaliteit en prachtige kleuren. Vanwege de beperkte voorraden en de groeiende vraag naar diaspore, wordt het beschouwd als een waardevolle en zeldzame edelsteen. 

Bekijk hier de Diaspore in onze shop.

 

silicium hanger

SILICIUM. VERSTERKING VAN ENERGIEVELDEN

Silicium staat bekend om zijn vermogen om energievelden te versterken. Het helpt je om je energetisch af te stemmen en negatieve energieën af te weren. Als je behoefte hebt aan een extra beschermingslaag tegen externe invloeden, kan silicium je ondersteunen bij het handhaven van een positieve en gebalanceerde aura.

Balans en stabiliteit. Silicium staat bekend om zijn vermogen om balans en stabiliteit te bevorderen. Het helpt om emoties in evenwicht te brengen en innerlijke rust te bevorderen. Bij gevoelens van stress, angst of onzekerheid kan de siliciumsteen een kalmerende en geruststellende energie bieden, waardoor je je meer gecentreerd en geaard voelt.

Spirituele groei. Silicium wordt ook geassocieerd met spirituele groei en bewustzijn. Het opent de deur naar diepere inzichten en versterkt de verbinding met het hogere zelf. Het kan je helpen om je intuïtie te versterken en een diepere spirituele wijsheid te bereiken. Als je op zoek bent naar spirituele groei en bewustwording, kan de siliciumsteen je begeleiden op deze reis.

Reiniging en bescherming. Silicium heeft een reinigende en beschermende werking. Het helpt negatieve energieën en straling te absorberen en transformeren, waardoor je energetisch gereinigd blijft. Het kan ook een beschermend schild vormen tegen negativiteit en je energieveld in balans houden.

Vitaliteit en energie. Silicium wordt geassocieerd met vitaliteit en energie. Het kan je energieniveau verhogen en je helpen om vermoeidheid te verminderen. Als je een boost van energie en levenskracht nodig hebt, kan silicium je ondersteunen en revitaliseren.

Als je op zoek bent naar balans, stabiliteit, spirituele groei en bescherming, kan de siliciumsteen een waardevolle metgezel zijn. Laat de helende energie van deze prachtige steen je ondersteunen op je reis naar welzijn en innerlijke transformatie.

Shop hier de prachtige Silicium hanger.

 

fosfosideriet op hand

FOSFOSIDERIET. DE ZACHTE GENEZER

Fosfosideriet staat bekend om zijn kalmerende en helende eigenschappen. Deze paarse steen is perfect voor diegenen die behoefte hebben aan emotionele genezing, zelfacceptatie en innerlijke rust. Het biedt troost en ondersteuning bij het loslaten van oude patronen en het omarmen van persoonlijke groei.

Emotioneel evenwicht. Fosfosideriet staat bekend om zijn vermogen om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, zoals angst, verdriet en onzekerheid, en bevordert een gevoel van innerlijke vrede en harmonie. Deze edelsteen kan je helpen om je emoties in balans te brengen en meer stabiliteit te ervaren in je gemoedstoestand.

Liefde en compassie. Fosfosideriet straalt een energie van liefde en compassie uit. Het kan je helpen om liefdevoller naar jezelf en anderen te zijn, en het bevordert mededogen en empathie. Deze steen kan je ondersteunen bij het cultiveren van liefdevolle relaties en het versterken van emotionele banden.

Innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Fosfosideriet heeft een versterkende werking op je innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Het moedigt je aan om op jezelf te vertrouwen, je eigen capaciteiten te erkennen en je potentieel te omarmen. Het kan je helpen om uitdagingen met meer moed en vastberadenheid tegemoet te treden en je zelfvertrouwen te vergroten.

Spirituele groei. Fosfosideriet wordt ook geassocieerd met spirituele groei en bewustwording. Het opent de deur naar diepere spirituele inzichten en vergroot je verbinding met het hogere zelf. Deze steen kan je begeleiden op je spirituele reis, waarbij het je helpt om je intuïtie te versterken en je spirituele wijsheid te ontwikkelen.

Als je op zoek bent naar emotioneel evenwicht, liefde, zelfvertrouwen en spirituele groei, kan fosfosideriet een waardevolle metgezel zijn. Laat de helende energie van deze prachtige steen je ondersteunen op je reis naar welzijn en innerlijke transformatie.

Bekijk hier meer foto's van deze verfijnde hanger.

 

groene opaal

GROENE OPAAL. LIEFDE EN HARMONIE

Groene opaal is een prachtige edelsteen met een levendige groene kleur en een scala aan eigenschappen die zowel fysiek als emotioneel welzijn kunnen bevorderen.

Hartchakra en emotioneel evenwicht. Groene opaal staat bekend om zijn verbinding met het hartchakra, het energiecentrum dat verband houdt met liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het kan helpen bij het openen en genezen van het hart, het bevorderen van liefdevolle relaties en het versterken van empathie. Groene opaal kan een kalmerende energie bieden en gevoelens van angst, verdriet of stress verminderen, waardoor een gevoel van innerlijke vrede en harmonie ontstaat.

Spirituele groei en intuïtie. Groene opaal wordt ook geassocieerd met spirituele groei en het versterken van intuïtieve vermogens. Het kan je helpen om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid en je intuïtie te versterken. Het kan ook ondersteuning bieden bij meditatie en het verkennen van spirituele dimensies. Groene opaal moedigt je aan om je spirituele pad te verkennen en je bewustzijn te vergroten.

Vernieuwing en transformatie. Groene opaal wordt vaak geassocieerd met vernieuwing en transformatie. Het kan je helpen oude patronen en overtuigingen los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor groei en positieve verandering. Groene opaal kan je begeleiden bij persoonlijke transformatieprocessen en je ondersteunen bij het bereiken van je volledige potentieel.

Als je op zoek bent naar emotioneel evenwicht, spirituele groei, vernieuwing en fysiek welzijn, kan groene opaal een waardevolle metgezel zijn. Laat de helende energie van deze prachtige steen je ondersteunen op je reis naar welzijn en innerlijke transformatie.

De Groene Opaal hanger vind je hier.

*Het is belangrijk op te merken dat de werking van edelstenen subjectief kan zijn en kan variëren van persoon tot persoon. Het dragen of gebruiken van groene opaal kan een persoonlijke ervaring zijn, dus luister altijd naar je eigen intuïtie en behoeften bij het kiezen en gebruiken van edelstenen.

 

Vorige post
Volgende post