* ・゚✧♡ Empower your Universe ♡✧・゚ *

Water met de kracht van koper - DEVA LOVES

Water met de kracht van koper

Naast het dragen van koperen armbanden heeft ook het drinken van water uit een koperen fles voordelen voor je gezondheid.
Door de moderne wetenschap is het al bewezen dat tijdens het drinken van water uit een koperen drinkfles, het koper wordt geabsorbeert door het water. Het water absorbeert hierbij dus ook de voedingsstoffen.

Enkele bekende voordelen zijn:
• Antibacteriële eigenschappen
• Verbeterde immuniteit en spijsvertering
• Verhoogd metabolisme
• Koper reguleert de werking van de schildklier
• Goed voor gezondheid van huid en haar
• Ontstekingsremmend
• Stimulering van de werking van de hersenen 

Koper is een spoorelement en is betrokken bij de vorming van bindweefsel en botten en zorgt ook voor een goede werking van het afweersysteem. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid koper voor volwassenen is vastgesteld op 0,9 mg. Dit betekent dat je ongeveer twee tot drie bekers water uit een koperen fles kunt drinken om de voordelen ervan te ervaren.

Koper water volgens Ayurveda:
Ayurveda adviseert om water 4-12 uurop te slaan in een koperen fles. Dit helpt de drie Dosha’s (bio-energieën) die door het menselijk lichaam circuleren (Vata, Pitta en Kapha) te balanceren. Het water wordt zo op een natuurlijke manier alkalisch. Daarnaast kan dit water helpen de pH-waarde van je lichaam in balans te houden.
Spoel voor gebruik de fles met water. Vul de fles 4-12uur vantevoren. Sluit de fles af en laat staan. Je kunt dit bijvoorbeeld doen voordat je naar bed gaat.Drink het water de volgende ochtend.
Drink het water bij kamer temperatuur. Koper water mag niet worden bewaard in de koelkast.

Onze prachtige handgemaakte koperen waterflessen combineren elegantie en stijl met alledaagse praktische bruikbaarheid. Een fantastische manier dus om gezond gehydrateerd te blijven.
De koperen waterflessen zijn op zichzelf al een kunstwerkje. Handgemaakt door gespecialiseerde ambachtslieden en geen twee flessen zijn exact exact. De afmetingen zijn ook nog eens heel handig en passen makkelijk in je tas.

 

Vorige post
Volgende post